Om Enrich

Siden 2005

Facilitering, coaching og teamudvikling

Enrich er en konsulentvirksomhed med base i Danmark, der står til rådighed i hele verden. Af samme årsag arbejder vi derfor også virtuelt og tilbyder web-baseret facilitering af møder og læringsmoduler. Vi hjælper organisationer med at forbedre deres præstationer gennem læring og udvikling af deres ledere og specialister.

Vi arbejder med næsten alt, der foregår mellem mennesker i en organisation. Det gør vi gennem coaching, facilitering af møder og processer samt ved at designe og levere lærings- og udviklingsprogrammer.

Firmaet er stiftet i 2005 af Richard F. Naylor, der har mange års erfaring med at udarbejde leder- og teamprogrammer til organisationers ledere og medarbejdere. En af grundstene i Enrichs metoder er at bruge så lidt tid, på Powerpoint og foredrag, som muligt og i stedet bruge så meget tid som muligt, på aktiviteter, diskussioner, refleksioner og øvelser. Hvis ambitionen kun ligger på at ændre på folks viden er det nyttigt med powerpoints, oplæg foredrag osv.. Vil man derimod ind og ændre på folks adfærd eller skabe nye resultater, viser det sig at være effektivt at tage aktivt fat i folk og få dem til at deltage i- og med det stof, der arbejdes med.

Enrich viser vejen og hjælper ledere og medarbejdere med at tale åbent og ærligt om det væsentlige. For at være helt ærlige er det vigtigt, at vi har tillid nok til hinanden – og har de rigtige redskaber og værktøjer til at gribe opgaven korrekt an på. Det står Enrich klar til at hjælpe jeres organisation med.

Hos Enrich arbejder vi bl.a. inden for følgende emner…   

Kontakt Enrich

Hør mere om jeres muligheder

Du er velkommen til at kontakte Enrich, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores ydelser. Vi ser frem til at hjælpe med at forbedre præstationen i jeres organisation!