Vi tilbyder

Ydelser hos Enrich

Hvad kan Enrich hjælpe med?

Enrich er en konsulentvirksomhed med base i Danmark, der står til rådighed i hele verden. Vi hjælper organisationer med at forbedre deres præstationer gennem læring og udvikling af deres ledere og specialister, hvor vi primært bliver brugt af HR-afdelinger og ledelsesgrupper.

Vi tilbyder ikke som sådan produkter, men mere skræddersyede løsninger, der passer præcis til jeres virksomhed og jeres nuværende situation. En løsning kan dermed indeholde flere elementer alt afhængigt af fokusset og det aspekt, der skal optimeres hos jer.

Vi arbejder med næsten alt, der foregår mellem mennesker i en organisation, men typisk omhandler vores ydelser ledelse, teamwork, værdier, præstationer, konflikter, holdninger og adfærd. Det gør vi gennem coaching, facilitering af møder og processer samt ved at designe og levere lærings- og udviklingsprogrammer.

Nedenfor kan du læse mere om tre af de aspekter, vi tilbyder hjælp indenfor. Lyder vores hjælp som noget for jeres organisation, eller ønsker du at høre mere, er du altid velkommen til at kontakte Enrich.

01.

Enrich tilbyder alle former for coaching til jeres ledere og medarbejdere i organisationen, hvor det kan handle om hvad som helst. Vi tilbyder både 1:1-coaching og teamcoaching, hvor vi kan tage fat i dilemmaer og konflikter i dagligdagen, sparring om arbejdsprocessen m.m.

02.

Enrich tilbyder teamfacilitering, hvor vi støtter jeres medarbejdere til at samarbejde og til at blive bedre til det, I gør. Vi faciliterer effektfulde udviklingsprocesser for både topledelsen og de operationelle teams. Enrich tilbyder også at facilitere processer, hvor vi ikke kommer med indhold, men med metode.

03.

Der findes konflikter på alle arbejdspladser, men det er vigtigt, at de ikke får lov til at ulme eller blive håndteret forkert. Hvis dette sker, fører det ofte til ressourcespild og store menneskelige omkostninger. Enrich tilbyder effektiv præstations- og konflikthåndtering – for når konflikterne bliver håndteret korrekt, fører det ofte til en bedre arbejdsplads. 

Kontakt Enrich

Hør mere om jeres muligheder

Du er velkommen til at kontakte Enrich, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores ydelser. Vi ser frem til at hjælpe med at forbedre præstationen i jeres organisation!