Coaching

Coaching hos Enrich

Få sparring i hverdagen

Enrich tilbyder alle former for coaching til jeres ledere og medarbejdere i organisationen, hvor det kan handle om hvad som helst. Vi tilbyder både 1:1-coaching og teamcoaching, hvor vi kan tage fat i dilemmaer og konflikter i dagligdagen, sparring om arbejdsprocessen m.m. 

Coaching af medarbejdere
Coaching af medarbejdere skaber engagement samt god trivsel og performance, hvor tingene bliver snakket igennem, og medarbejderen med vores hjælp finder frem til konstruktive forslag til egen udvikling. Gennem coaching lærer medarbejderen nye metoder til at løse hverdagens udfordringer, bliver mere selvsikker og selvbevidst, og vedkommende bliver støttet i at tage mere initiativ og ansvar i organisationen. 

Coaching af ledere
Hvad enten det er en ny eller en erfaren leder, der har brug for coaching, står Enrich klar til at hjælpe. Ved en ny leder støtter vi vedkommende i overgangen fra at være medarbejder til at være leder, og vi giver vedkommende redskaber til at udvikle en tydelig lederidentitet i overensstemmelse med både egne værdier og organisationens forretningsmål. Ved en erfaren leder støtter vi vedkommende i at sætte nye mål for sig selv og sit medarbejderteam – og giver lederen redskaber til at blive bedre til at omsætte organisationens strategi til handling inden for eget ansvarsområde.

Ligeledes arbejder Enrich også med work-life balance og jobmæssige prioriteringer, så jeres ledere og medarbejdere er i god trivsel på jobbet.

Skræddersyet løsning tilpasset jer

Enrich er en konsulentvirksomhed med base i Danmark, der står til rådighed i hele verden. Vi hjælper organisationer med at forbedre deres præstationer gennem læring og udvikling af deres ledere og specialister, hvor vi primært bliver brugt af HR-afdelinger og ledelsesgrupper. Vi tilbyder ikke som sådan produkter, men mere skræddersyede løsninger, der passer præcis til jeres virksomhed og jeres nuværende situation. En løsning kan dermed indeholde flere elementer alt afhængigt af fokusset og det aspekt, der skal optimeres hos jer.

Alt mellem mennesker i organisationen

Vi arbejder med næsten alt, der foregår mellem mennesker i en organisation, men typisk omhandler vores ydelser ledelse, teamwork, værdier, præstationer, konflikter, holdninger og adfærd. Det gør vi gennem coaching, facilitering af møder og processer samt ved at designe og levere lærings- og udviklingsprogrammer.

Gør tingene smartere

Vi er ikke en konsulentvirksomhed, der tilbyder forretningsstrategirådgivning. Vi hjælper jer i stedet med at blive bedre til det, I gør, og med at berige, supportere og facilitere en proces, så I bliver klogere på jeres arbejdsgang. Derfor hedder vi Enrich: Vi ønsker at gøre jer klogere og berige jer med processer og modeller, så I bliver bedre til at samarbejde, kommunikere m.m. – så I kan skabe endnu mere succes.

Kontakt Enrich

Hør mere om jeres muligheder

Du er velkommen til at kontakte Enrich, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores ydelser. Vi ser frem til at hjælpe med at forbedre præstationen i jeres organisation!

Hvad synes vores kunder om os?

Enrichs kundeudtalelser

“I’m very grateful to have learned the dynamics you mentioned, and I hope those of us that were at the training will be able to form a critical mass and put them to good use.

I actually feel much better at work and I know I am performing better as well.

Overall, I was really impressed with the amount of activities that you were able to fit into such a short period of time.”

“Rigtig godt kursus alt i alt der gav gode redskaber der kan bruges i hverdagen.

Rigtig god opbygning af kurset, afbræk med praktiske øvelser så PP præsentationerne ikke blev for lange.

Rigtig godt kursus, jeg var glad for de mange øvelser.

God afslappet og nærværende undervisningsstil
Kursets indhold og underviser gav mig et godt fundament til at bearbejde mine videre coaching kompentencer.”