Præstations- og konflikthåndtering

Konflikthåndtering hos Enrich

Feedback med omtanke

Enrich tilbyder effektiv præstations- og konflikthåndtering – for når konflikterne bliver håndteret korrekt, fører det ofte til en bedre arbejdsplads. 

Der findes konflikter på alle arbejdspladser, men det er vigtigt, at de ikke får lov til at ulme eller blive håndteret forkert. Hvis dette sker, fører det ofte til ressourcespild og store menneskelige omkostninger. Ofte sker konflikterne ikke af ond vilje, men fordi, at organisationens medlemmer mangler viden om præstations- og konflikthåndtering samt konkrete værktøjer til at løse konflikter. 

Det er vigtigt at lære at give konstruktivt feedback. På den måde kan der forebygges den type arbejdsrelaterede konflikter, der bunder ud i fortielser af det, vi er uenige med andre i. Hvis der blot bliver givet tankeløst feedback om en medarbejders præstation, bunder det hurtigt ud i konflikter og nedsat medarbejderpræstation, der kun skader organisationen. 

Enrich står klar til at give jer de rette værktøjer til at få løst konflikterne på bedste vis samt metoder, hvor I lettere kan undgå optrapning til konflikt. 

Skræddersyet løsning tilpasset jer

Enrich er en konsulentvirksomhed med base i Danmark, der står til rådighed i hele verden. Vi hjælper organisationer med at forbedre deres præstationer gennem læring og udvikling af deres ledere og specialister, hvor vi primært bliver brugt af HR-afdelinger og ledelsesgrupper. Vi tilbyder ikke som sådan produkter, men mere skræddersyede løsninger, der passer præcis til jeres virksomhed og jeres nuværende situation. En løsning kan dermed indeholde flere elementer alt afhængigt af fokusset og det aspekt, der skal optimeres hos jer.

Alt mellem mennesker i organisationen

Vi arbejder med næsten alt, der foregår mellem mennesker i en organisation, men typisk omhandler vores ydelser ledelse, teamwork, værdier, præstationer, konflikter, holdninger og adfærd. Det gør vi gennem coaching, facilitering af møder og processer samt ved at designe og levere lærings- og udviklingsprogrammer.

Gør tingene smartere

Vi er ikke en konsulentvirksomhed, der tilbyder forretningsstrategirådgivning. Vi hjælper jer i stedet med at blive bedre til det, I gør, og med at berige, supportere og facilitere en proces, så I bliver klogere på jeres arbejdsgang. Derfor hedder vi Enrich: Vi ønsker at gøre jer klogere og berige jer med processer og modeller, så I bliver bedre til at samarbejde, kommunikere m.m. – så I kan skabe endnu mere succes.

Kontakt Enrich

Hør mere om jeres muligheder

Du er velkommen til at kontakte Enrich, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores ydelser. Vi ser frem til at hjælpe med at forbedre præstationen i jeres organisation!

HVAD SYNES VORES KUNDER OM OS?

Enrichs kundeudtalelser

“I’m very grateful to have learned the dynamics you mentioned, and I hope those of us that were at the training will be able to form a critical mass and put them to good use.

I actually feel much better at work and I know I am performing better as well.

Overall, I was really impressed with the amount of activities that you were able to fit into such a short period of time.”

“Rigtig godt kursus alt i alt der gav gode redskaber der kan bruges i hverdagen.

Rigtig god opbygning af kurset, afbræk med praktiske øvelser så PP præsentationerne ikke blev for lange.

Rigtig godt kursus, jeg var glad for de mange øvelser.

God afslappet og nærværende undervisningsstil
Kursets indhold og underviser gav mig et godt fundament til at bearbejde mine videre coaching kompentencer.”