Teamfacilitering

Teamfacilitering hos Enrich

Effektfulde udviklingsprocesser

Enrich tilbyder teamfacilitering, hvor vi støtter jeres medarbejdere til at samarbejde og til at blive bedre til det, I gør. Vi faciliterer effektfulde udviklingsprocesser for både topledelsen og de operationelle teams.

Vi faciliterer læringsprocesser, hvor vi fremlægger skræddersyet indhold og modeller, der passer til netop jeres situation. Det kan være i form af f.eks. programmer, så teamet kan blive bedre til at samarbejde. Vi har igennem tiden især beskæftiget os med teamfacilitering, der omhandler samarbejde, kommunikation og processen til godt teamwork. 

Enrich tilbyder også at facilitere processer, hvor vi ikke kommer med indhold, men med metode. Hvis jeres organisation allerede ved, hvad I gerne vil lære og har indholdet tilgængeligt, kan vi strukturere processen og vise en metode, hvor det bliver interessant og lettere at forstå og bearbejde. Derudover har Enrich mulighed for at stå for fri facilitering af processer. Det vil sige, at vi faciliterer konferencer, møder m.v., hvor vi ikke styrer indhold, men forum. 

Lyder vores tilbud inden for teamfacilitering eller facilitering generelt som noget for jeres organisation, er I altid velkomne til at kontakte os for en snak om netop jeres situation.

Skræddersyet løsning tilpasset jer

Enrich er en konsulentvirksomhed med base i Danmark, der står til rådighed i hele verden. Vi hjælper organisationer med at forbedre deres præstationer gennem læring og udvikling af deres ledere og specialister, hvor vi primært bliver brugt af HR-afdelinger og ledelsesgrupper. Vi tilbyder ikke som sådan produkter, men mere skræddersyede løsninger, der passer præcis til jeres virksomhed og jeres nuværende situation. En løsning kan dermed indeholde flere elementer alt afhængigt af fokusset og det aspekt, der skal optimeres hos jer.

Alt mellem mennesker i organisationen

Vi arbejder med næsten alt, der foregår mellem mennesker i en organisation, men typisk omhandler vores ydelser ledelse, teamwork, værdier, præstationer, konflikter, holdninger og adfærd. Det gør vi gennem coaching, facilitering af møder og processer samt ved at designe og levere lærings- og udviklingsprogrammer.

Gør tingene smartere

Vi er ikke en konsulentvirksomhed, der tilbyder forretningsstrategirådgivning. Vi hjælper jer i stedet med at blive bedre til det, I gør, og med at berige, supportere og facilitere en proces, så I bliver klogere på jeres arbejdsgang. Derfor hedder vi Enrich: Vi ønsker at gøre jer klogere og berige jer med processer og modeller, så I bliver bedre til at samarbejde, kommunikere m.m. – så I kan skabe endnu mere succes.

Kontakt Enrich

Hør mere om jeres muligheder

Du er velkommen til at kontakte Enrich, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores ydelser. Vi ser frem til at hjælpe med at forbedre præstationen i jeres organisation!

HVAD SYNES VORES KUNDER OM OS?

Enrichs kundeudtalelser

“I’m very grateful to have learned the dynamics you mentioned, and I hope those of us that were at the training will be able to form a critical mass and put them to good use.

I actually feel much better at work and I know I am performing better as well.

Overall, I was really impressed with the amount of activities that you were able to fit into such a short period of time.”

“Rigtig godt kursus alt i alt der gav gode redskaber der kan bruges i hverdagen.

Rigtig god opbygning af kurset, afbræk med praktiske øvelser så PP præsentationerne ikke blev for lange.

Rigtig godt kursus, jeg var glad for de mange øvelser.

God afslappet og nærværende undervisningsstil
Kursets indhold og underviser gav mig et godt fundament til at bearbejde mine videre coaching kompentencer.”