Berig din organisation

Enrich tilbyder skræddersyede løsninger, der passer præcis til jeres virksomhed med fokus på at optimere jeres samarbejde og kommunikation. Vi arbejder med næsten alt, der foregår mellem mennesker i en organisation.

Forbedr jeres præstation

Læring og udvikling i organisationen

Enrich er en konsulentvirksomhed med base i Danmark, der står til rådighed i hele verden.

Vi hjælper organisationer med at forbedre deres præstationer gennem læring og udvikling af deres ledere og specialister, hvor vi blandt andet bliver brugt af HR-afdelinger og ledelsesgrupper. 

01.

Coaching

Enrich tilbyder alle former for coaching til jeres ledere og medarbejdere i organisationen, hvor det kan handle om hvad som helst. Vi tilbyder både 1:1-coaching og teamcoaching, hvor vi kan tage fat i dilemmaer og konflikter i dagligdagen, sparring om arbejdsprocessen m.m.

02.

Teamfacilitering

Enrich tilbyder teamfacilitering, hvor vi støtter jeres medarbejdere til at samarbejde og til at blive bedre til det, I gør. Vi faciliterer effektfulde udviklingsprocesser for både topledelsen og de operationelle teams. Enrich tilbyder også at facilitere processer, hvor vi ikke kommer med indhold, men med metode.

03.

Konflikthåndtering

Der findes konflikter på alle arbejdspladser, men det er vigtigt, at de ikke får lov til at ulme eller blive håndteret forkert. Hvis dette sker, fører det ofte til ressourcespild og store menneskelige omkostninger. Enrich tilbyder effektiv præstations- og konflikthåndtering – for når konflikterne bliver håndteret korrekt, fører det ofte til en bedre arbejdsplads.

Kontakt Enrich

Hør mere om jeres muligheder

Du er velkommen til at kontakte Enrich, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores ydelser. Vi ser frem til at hjælpe med at forbedre præstationen i jeres organisation!

Verdensklasse læring og udvikling

Facilitering, coaching og teamudvikling siden 2005

Enrich arbejder med næsten alt, der foregår mellem mennesker i en organisation. Det gør vi gennem coaching, facilitering af møder og processer samt ved at designe og levere lærings- og udviklingsprogrammer.

Firmaet er stiftet i 2005 af Richard F. Naylor, der har mange års erfaring med at udarbejde leder- og teamprogrammer til organisationers ledere og medarbejdere.

Vi arbejder bl.a. inden for følgende emner...